Practische filosofie

Filosofische praktijk Deventer - De Spiegel, is er voor particulieren en bedrijven. De Spiegel staat voor het ontwikkelen van persoonlijke visie en 'eigen-wijsheid'. Want zoals keizer-filosoof Marcus Aurelius (121-180) al zei: Graaf in je binnenste. Daar is de bron van het goede en die kan steeds weer opborrelen als je steeds weer graaft. Bij de Spiegel kun je terecht voor hulp bij levens- en loopbaanvragen in de vorm van coaching, supervisie /intervisie, cursussen en training. Van september tot juni is er elke maand een filosofische proeverij met activiteiten waar je gratis, of tegen een klein bedrag aan kunt deelnemen. Wil je per mail op de hoogte blijven van de maandelijkse activiteiten? Meld je dan aan voor de Spiegel-nieuwsbrief.

De filosofische proeverij start elke maand met VPRO-tegenlicht-meetup Deventer: elke laatste woensdagavond van de maand van 19.30 tot 22.00 uur in de Fermerie (muggeplein 9, Deventer). Toegang is gratis, maar vrije gift wordt op prijs gesteld. Meer informatie krijg je via de Spiegel-nieuwsbrief. Je kunt ons eveneens volgen via facebook.

Vervolgens zijn er meerdere filosofische activiteiten zoals lezing, filosofisch gesprek, diner pensant, filosofische wandeling. Actuele informatie ontvang je via de Spiegel-nieuwsbrief en via de evenementen op facebook

De proeverij eindigt een week later met Filosofisch café Deventer, elke eerste woensdagavond van de maand van 20.00 tot 22.00 uur, eveneens in de Fermerie. De toegang voor deze avond is €7,50. Het filocafé is een filosofische avond onder leiding van filosoof Trees Schopman. De avond is bedoeld voor iedereen die wil filosoferen en durft te denken, ongeacht leeftijd, sociale achtergrond of opleiding.

Wil je meer informatie? Vul hier het contactformulier in en stel je vraag. Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.
Wil je per mail op de hoogte blijven van de maandelijkse activiteiten? Meld je dan nu aan voor de Spiegel-nieuwsbrief.

Met hartelijke groet,
Trees Schopman