Hulp bij stress, angst en burnout

Ons maatschappelijke leven gaat enorm snel en wordt vaak als hectisch ervaren. Hoe kunnen we een goede werknemer of ondernemer, een liefdevolle partner, een zorgzame en opvoedende vader of moeder, een verzorgende en loyale dochter of zoon blijven, en ondertussen ook nog aan onszelf toekomen?

We struikelen over de veelheid aan rollen die van ons verwacht worden, en raken onszelf daarbij kwijt. We raken in de stress, krijgen allerlei rare angstige en nare gedachten en krijgen lichamelijke klachten van pijnlijke spieren, benauwdheid, vernoeidheid tot een overgevoeligheid voor allerlei infectieziekten. Op den duur voelen we ons uitgeblust en krachteloos.

Via gesprekken en hulp bij stress, angst en burnout help ik je je eigen evenwicht te hervinden en je staande te houden te midden van de veelheid van maatschappelijke rollen, loopbaan- en levensvragen die op je afkomen. Het leren kennen van je eigen behoeften, krachten en grenzen is daarbij uitgangspunt.

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek? Neem dan nu contact op, en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.